Monday, September 15, 2014

Forum Bincang.net masih lagi ditutup...


Rasanya tentu ramai ahli-ahli forum Bincang.net yang rindu akan pembukaan semula forum yang suatu ketika dulu begitu rancak dan begitu meriah dengan pelbagai topik dan penceritaan...

Namun segala-galanya telah berubah dan acik masih menanti akan tibanya hari forum ini dibuka semula... Bukanlah sebab acik nie masih bergelar moderator atau atas sebab lain... namun ianya disebabkan semua posting dan juga nukilan acik bermula diforum ini...

Rakan-rakan forum yang walaupun tak pernah dikenali dengan dekat namun semuanya masih terpahat diingatan terutamanya ahli forum bernama Tok Janggut, Humairah, Achique, Red_line, Eksoz_pipe, Balakblues, manjacat, Darkemperor, Atmi Raniya (baru update hihihi) dan pelbagai lagi nama yang acik rasa mungkin semuanya masih mengingati mereka semua...

Moga forum ini akan dibuka semula dan moga akan terus meriah dengan ahli-ahli dan juga dengan isu-isu hangat semasa di Malaysia Raya kini...

Wassalam.

3 comments:

Anonymous said...

salam.

hehe. sabar. nanti bukak lah tuh.
rilek2 dulu.. buat la forum baru BDN2.. kikikiki

~achique~

Anonymous said...

ekceli dah ade pengganti...
admin dia manjacat...

ni link dia...
http://xbincang.net/

mohd goku said...

saya pun da lama menanti.. da setahun lebih post ni nampak.. { basikal }