Tuesday, February 22, 2011

Surat Kepada Diri Anda 5 Tahun Yang Akan Datang



acik... arini 22hb Februari 2011...

Masih takmo dedahkan identiti sendiri ke acik?... apparaa... sampai bila nak buat lagu nie?... Nama acik sebenar siapa?... Nama wife acik sebenar siapa?... nama anak acik sebenar siapa? kenapa perlu dirahsiakan kat forum nie?... tak paham laa... Acik nie siapa sebenarnya???

Oklah... rasanya bayaran duit kereta *tuttt* dah settlekan?... aik... takkan jenis keta pun nak dirahsiakan lagi acik oiii... kalau dah settle tu jgnlah berangan nak beli keta baru pulak... jaga duit yg acik bayar keta skrg ni... masukkan kat public mutual kalau boleh... en. fuad dah lama nakkan komisen lebih sikit dari acik...

Hmm... rumah lama kat bdr baru bangi tu dah refinancingkan ke?... kalau belum bolehlah mulakan operasinyer... boleh jugak dpt fulus sikit untuk besarkan rumah baru ni...

Hmm... anak acik dah masuk sekolah rendah dah... wife acik pun dah berhenti keja kan, so, takkan tak terniat lagi nak pergi haji... eh! acik dah daftar dgn Tabung Haji ke belum nie?

Oklah acik... mudah-mudahan 5 tahun lagi terjawab segala persoalan acik disini yer...

Wassalam.


jadi selepas 5 tahun nanti bakal terjawablah siapa diri acik sebenarnyer...
Nama sebenar acik?
Nama isteri acik?
Nama anak acik?
Cara nak contact acik? facebook? twitter? multiply? myspace? apa identiti yg acik pakai...

Insyaallah jikalau acik masih dipanjangkan usia akan acik dedahkan segalanya...

Tapi kenapa nak tunggu 5 tahun lagi? kenapa tak skrg???

Hmmmm.....

2 comments:

bosanto said...

Assalamualaikum ya sheikh...

x ku sangka ko minukil kembali semenjak ado broadband hahaha...

anyway... welcome back wpun sebenarnya aku mls nak baca sgt apa ko tulis nih... hehe....

merah_s said...

Biarlah rahsia... ;-)